Aanbod

VERKOCHT landelijk gelegen woonboerderij aan de Oudendijk 56 te Strijen

Landelijk mooi gelegen dijkboerdij uit 1933 met bijgebouwen en erf met ca. 6 ha grond gelegen pal naast en met vrij uitzicht over het mooie en unieke natuurgebied de polder “het Oude Land van Strijen”

Indeling
Deze (woon) boerderij ligt op ca. 3 km afstand van Strijen 8 km van Numansdorp en de rijksweg A29.

Het woonhuis is opgetrokken in steens metselwerk met aan de oostzijde van de woning een aanbouw daterend uit 1990.

Het woonhuis heeft een oppervlakte van ca 71m2 en een totale inhoud van ca 495m3. Het woonhuis bevat een centrale gang met ter linkerzijde de woonkamer en ter rechterzijde de woon/eetkamer met een open verbinding naar de keuken. Aan het einde van de gang bevindt zich een trap naar de 1e verdieping. De keuken is voorzien van 5 elementen en er is toegang tot de kelder. Aansluitend aan de woon/eetkamer en keuken bevindt zich het toilet en de badkamer met ligbad douche, wastafel en 2e toilet. Via het portaal bij de keuken is er een doorgang naar de schuur met bijkeuken en werkplaats. Op de 1e verdieping bevinden zich 9 eenvoudige slaapkamers.

De bedrijfsopstallen en aanwezige bijgebouwen bestaan uit een aangebouwde schuur aan de boerderij woning, damwand profielloods en betonschuur. De twee landbouwpercelen zijn gelegen op korte afstand van de omschreven gebouwen.

Plaats:
Strijen
Adres:
Oudendijk 56 te Strijen
Vraagprijs: 
op aanvraag

Vul hieronder het formulier in om de brochure te downloaden:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

[recaptcha]